Meester op de fiets + controle

Home / Groep 1 / Meester op de fiets + controle

Op maandag 7 mei moest iedereen zijn/haar fiets meebrengen naar school. ’s Morgens kregen we de politie over de vloer die alle fietsen controleerde. Bij de meeste kinderen was die in orde, buiten enkele kleine zaken. Controleer dus best nog eens of de lichten en remmen werken, er reflectoren zijn, de bel goed gaat enzovoort. We kregen allemaal een certificaat voor de fiets en zijn hier heel trots op!

In de namiddag was het tijd voor Meester op de fiets. We overliepen eerst welke onderdelen een fiets verplicht moet hebben. Daarna speelden we enkele spelletjes 1,2,3 piano met onze fiets. Heel leuk, maar ook super moeilijk!
Daarna deden we een fietsparcours. We reden over een ladder, deden enkele slalommen, en reden zelfs over enkele bruggen.
Deze sportieve dag met de fiets was met andere woorden heel geslaagd, mede dankzij een stralende zon.

Klik hier om slideshow te bekijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *